LECTURE: “THE GLOBAL AFRICAN PRESENCE” by RUNOKO RASHIDI – IN ROTTERDAM

PEACE, LOVE & LIGHT PEOPLE,

HEB JE DE VORIGE LEZING GEMIST EN WIL JE TOCH GRAAG EEN LECTURE VAN RUNOKO RASHIDI BIJWONEN, DAN IS DIT JE KANS!

MORGEN 25 NOVEMBER 2012 ORGANISEERT AMMENTA KEMETIAN STUDY GROUP OP KLEINE SCHAAL EEN LEZING VOOR

DEGENEN DIE ER GISTERAVOND NIET BIJ KONDEN ZIJN.

RUNOKO RASHIDI HEEFT NOG ZOVEEL FOTO’S OM ONS TE TONEN, DUS LATEN WE DEZE KANS NIET LIGGEN.

DE LEZING VINDT PLAATS IN ROTTERDAM BIJ TREFCENTRUM WI MASANGA AAN DE RAUWENHOFFSTRAAT 39-41 EN IS BEREIKBAAR VANUIT ROTTERDAM CS MET TRAM 21, TRAM 23 EN BUS 38.

WE STARTEN OM 14:30U MET EEN KORTE LECTURE VAN BRIAN LOE-A-FOE (AMMENTA) EN VERVOLGENS BRENGT RUNOKO RASHIDI ZIJN PRESENTATIE. ENTREE = 5 EURO.

HOOP JULLIE MORGEN TE ZIEN.

AMMENTA KEMETIAN STUDY GROUP

 

LECTURE: “THE AFRICAN PRESENCE IN EARLY EUROPE” by prof. Runoko Rashidi


LECTURE:

“THE AFRICAN PRESENCE IN EARLY EUROPE”


By RUNOKO RASHIDI – IN AMSTERDAM

Peace Love & Light,

A.s. vrijdagavond 23 november 2012 om 18:30u organiseren Màrshé Breda, Ammenta Kemetian Studygroup, Inspiration Network, San Oost, NoLIMIT en KalenTura een lezing te Amsterdam in het gebouw NoLIMIT aan de Geldershoofd 80 genaamd “The African Presence in Early Europe” met als gastspreker uit de Verenigde Staten, professor Runoko Rashidi.

Runoko Rashidi is een historicus, onderzoekspecialist, schrijver, wereldreiziger en publieke spreker die zich focust op de globale Afrikaanse aanwezigheid en de Afrikaanse funderingen van wereldbeschavingen. Door middel van diapresentaties zal hij ons nader bekend maken met de geschiedenis van onze voorouders in het Oude Europa.

De avond betreft kennis, een gezellig samenzijn met muziek van DJ Donna, Bombilate, Esperanzah PINKOCULUS, entertainment van theatergroep Tula An Untold Story, en een hapje en een drankje. Dit allemaal gebracht door onze host voor deze avond, Rincho.

De avond start om 18:30u met een mini-market met Afrikaanse kunstwerken, boeken, sieraden, kleding en diverse accessoires, producten voor natuurlijk haar- en lichaamsverzorging, snoepgoed en nog veel meer. Ook voor de innerlijke mens is er good food aanwezig en heerlijke drankjes natuurlijk.

De lezing van professor Rashidi vangt aan om 20:00u en wij sluiten de avond af om 22:30u.

Entree: 10 euro

Voorverkoop: 7,50 euro (stuur een e-mail naar lecturerunokorashidi@gmail.com)

All-in ticket (speciaal voor R’damse gasten): 25 euro (incl. busvervoer heen en terug)

ALL-IN TICKETS speciaal voor gasten die vanuit ROTTERDAM komen:

De bus arriveert om 16:45u op Rotterdam CS achter het Groothandelsgebouw en vertrekt om 17:00u richting NoLIMIT in Amsterdam Zuidoost. Om 23:00u vertrekt de bus terug naar Rotterdam CS. KOOP JE ALL-IN TICKET AAN DE WEST-KRUISKADE BIJ RICHARD SHOES (VRAAG NAAR ADILSON – dinsdag t/m vrijdag en zondag Bereikbaar). WEES ER SNEL BIJ!