LECTURE: “THE AFRICAN PRESENCE IN EARLY EUROPE” by prof. Runoko Rashidi


LECTURE:

“THE AFRICAN PRESENCE IN EARLY EUROPE”


By RUNOKO RASHIDI – IN AMSTERDAM

Peace Love & Light,

A.s. vrijdagavond 23 november 2012 om 18:30u organiseren Màrshé Breda, Ammenta Kemetian Studygroup, Inspiration Network, San Oost, NoLIMIT en KalenTura een lezing te Amsterdam in het gebouw NoLIMIT aan de Geldershoofd 80 genaamd “The African Presence in Early Europe” met als gastspreker uit de Verenigde Staten, professor Runoko Rashidi.

Runoko Rashidi is een historicus, onderzoekspecialist, schrijver, wereldreiziger en publieke spreker die zich focust op de globale Afrikaanse aanwezigheid en de Afrikaanse funderingen van wereldbeschavingen. Door middel van diapresentaties zal hij ons nader bekend maken met de geschiedenis van onze voorouders in het Oude Europa.

De avond betreft kennis, een gezellig samenzijn met muziek van DJ Donna, Bombilate, Esperanzah PINKOCULUS, entertainment van theatergroep Tula An Untold Story, en een hapje en een drankje. Dit allemaal gebracht door onze host voor deze avond, Rincho.

De avond start om 18:30u met een mini-market met Afrikaanse kunstwerken, boeken, sieraden, kleding en diverse accessoires, producten voor natuurlijk haar- en lichaamsverzorging, snoepgoed en nog veel meer. Ook voor de innerlijke mens is er good food aanwezig en heerlijke drankjes natuurlijk.

De lezing van professor Rashidi vangt aan om 20:00u en wij sluiten de avond af om 22:30u.

Entree: 10 euro

Voorverkoop: 7,50 euro (stuur een e-mail naar lecturerunokorashidi@gmail.com)

All-in ticket (speciaal voor R’damse gasten): 25 euro (incl. busvervoer heen en terug)

ALL-IN TICKETS speciaal voor gasten die vanuit ROTTERDAM komen:

De bus arriveert om 16:45u op Rotterdam CS achter het Groothandelsgebouw en vertrekt om 17:00u richting NoLIMIT in Amsterdam Zuidoost. Om 23:00u vertrekt de bus terug naar Rotterdam CS. KOOP JE ALL-IN TICKET AAN DE WEST-KRUISKADE BIJ RICHARD SHOES (VRAAG NAAR ADILSON – dinsdag t/m vrijdag en zondag Bereikbaar). WEES ER SNEL BIJ!

 

1 Comment

  1. Really liked what you had to say in your post, Ammenta » Blog Archive » LECTURE: “THE AFRICAN PRESENCE IN EARLY EUROPE” by prof. Runoko Rashidi, thanks for the good read!
    — Kary

    http://www.terrazoa.com

Leave a Reply